Jouw Winkelwagen
Close Alternative Icon

GEMAAKT IN GRASSE, FRANKRIJK

Grasse, gelegen aan de Franse Côte d'Azur, staat bekend als de parfum hoofstad van de wereld. Nergens is de kwaliteit van parfum ingrediënten zo hoog als in deze regio. De kennis van Meester Parfumeurs wordt hier al eeuwenlang generatie op generatie overgedragen.

PARFUMERIE SINDS (1906)

In Grasse werken we samen met een meester parfumeur voor de ontwikkeling van onze parfums. Sinds 1906 specialiseert dit familiebedrijf zich in de productie van hoogwaardige “luxe” parfums waarbij er gebruik wordt gemaakt van het rijke aanbod van bloemen en planten uit de regio.

NIEUWE PARFUM KLASSIEKERS

In samenwerking met onze Meester Parfumeur, hebben we onze eigen formules ontwikkeld. Al onze geuren zijn “Eau de Parfum”, wat betekent dat ze een hoge contentratie parfumolie bevatten. Om de kwaliteit te waarborgen, gebruiken we ingredienten uit de regio en produceren we onze geuren in gelimiteerde oplages.

ZONDER MIDDLEMEN

We werken direct samen met de Parfumeur en slaan dure middlemen als distributeurs en retailers over. Hierdoor kunnen we 3 tot 9x meer investeren in parfumingredienten in vergelijking met traditionele parfummerken. Zo krijg je een Eau de Parfum van de hoogste kwaliteit, voor een eerlijke prijs.

WAT IS JOUW FORMULE?

Vind je parfum in 3 minuten.

Doe de quiz Shop alle producten