Jouw Winkelwagen
Close Alternative Icon

FAQ

Unser Ziel ist es, Ihr Einkaufserlebnis so angenehm wie möglich zu gestalten. Bei weiteren Fragen können Sie gerne eine Nachricht an florian@house-formulas.com senden.

Hoe werkt het?

Er kunnen duidelijke verbanden gelegd worden tussen persoonlijkheid en smaak. We gebruiken deze verbanden om met Machine Learning jouw perfecte formule samen te stellen op basis van de je Quiz antwoorden.

Krijg ik een product van de hoogste kwaliteit?

Door de tussenpersoon over te slaan kunnen we meer dan 3 keer zo veel investeren in parfum ingrediënten als mainstream parfummerken. Op deze manier garanderen we dat ons product van de aller hoogste kwaliteit is. Daarnaast zal ons algoritme ervoor zorgen dat je een formule krijgt die echt bij je past. Als je niet volledig tevreden bent krijg je je geld terug.

Kan ik House of Formulas cadeau geven?

Zeker! We zullen de Quiz resultaten toevoegen aan je bestelling om het een memorabele ervaring te maken. Met de knop "Cadeau" op de home pagina ga je naar een speciale "Cadeau Quiz" en kun je House of Formulas cadeau geven. Je kunt ook een Gift Card geven. Klik hiervoor op "Gift Card" in de footer van de pagina.

Kan ik mijn product retourneren?

Binnen 30 dagen na ontvangst van je bestelling, kun je een volledige terugbetaling ontvangen als je niet tevreden bent met je product. Dit kan door het te retourneren.

Stuur eerst een berichtje naar florian@house-formulas.com en dan helpen we je verder.

Hoe lang duurt het retourproces proces?

Tot 30 dagen na ontvangst van je producten kun je een terugbetaling ontvangen door ze te retourneren. Dit kan zelfs nadat je ze geoprobeerd hebt. Wil je liever een herformulering? Dan gaan we direct aan de slag en sturen we je vervangende geuren op, op basis van de feedback die je ons geeft. Dit zal ongeveer 2-5 werkdagen in beslag nemen.

Wat zijn de verzendtarieven en naar welke landen versturen jullie?

Wij bieden gratis verzending naar alle landen in Europa.

Het retourneren van je producten is kosteloos. Zowel de retourkosten als de terugbetaling van je producten is op onze rekening.

Hoe lang duurt de levering?

Voor bestellingen vanuit Europa duurt het meestal 3-5 werkdagen. Het duurt ongeveer 1-3 werkdagen voor bestellingen uit Nederland.

Waar worden HoF producten gemaakt?

Onze parfums worden gemaakt in Frankrijk.

Onze verzorgingsproducten worden worden gemaakt in Nederland.

Krijg ik een order & verzend bevestiging?

Na het plaatsen van je bestelling ontvang je binnen een paar minuten een bevestiging. Verzendgegevens ontvang je binnen 1-2 werkdagen.

Kwaliteitsingrediënten en dierproefvrij.

Onze producten zijn vrij van sulfaat parabeen, siliconen, ftalaat, talk en aluminium. 

Onze producten zijn vrij van dierenleed en dierentesten.

Overige vragen.

Je vraag niet kunnen vinden? Stuur een e-mail naar florian@house-formulas.com.