Jouw Winkelwagen
Close Alternative Icon

Maak kennis met the House

We maken hoge kwaliteit parfum toegankelijk voor iedereen.
Dit doen we door tussenpersonen zoals distributeurs en retailers over te slaan en direct samen te werken met meester parfumeurs in Frankrijk. Onze formules zijn geïnspireerd door tijdloze parfum iconen uit het verleden, maar geven jou een ervaring die bij vandaag past.

Waarom we dit doen.

Iedereen wil goede parfum dragen, maar het vinden van de juiste parfum in een winkel is bijna niet te doen. Je moet kiezen uit honderden verschillende merken en parfums, terwijl een verkoopmedewerker zo veel mogelijk proefstrips onder je neus drukt in de hoop dat er één tussen zit die je goed genoeg vindt. Je geeft het op en houdt het bij het parfum dat je als cadeau hebt gekregen van de moeder van je ex of die je uit verveling hebt gekocht op het vliegveld. Maar weet je zeker dat je eerste indruk daarop gebaseerd moet zijn?
 
Parfum is een verlengstuk van wie je bent en het zou moeten vertegenwoordigen waar je voor staat. Het vinden van je perfecte geurtje zou een prettige ervaring moeten zijn. Daarom werken wij eraan om exact dat te doen: op een gemakkelijke manier de beste parfum vinden die echt bij je past
  
Welcome to the House