Jouw Winkelwagen
Close Alternative Icon

Welcome to the House

Arrow Thin Left Icon
Welcome to the House

Mannen houden ervan om lekker te ruiken. Maar lekker ruiken is meer dan alleen een boost van je zelfvertrouwen. De manier waarop je ruikt blijkt een belangrijke rol te spelen bij het maken van je eerste indruk. Dus, als je een goede indruk wilt achterlaten, of dit nu op je werk is, je eerste date of een avondje uit, het begint het met het vinden van het juiste parfum.

Helaas is het kopen van parfum een onaangename ervaring. Je moet je luchtje kiezen uit een van de honderden parfums terwijl een sales medewerker zo veel mogelijk teststrips onder je neus duwt in de hoop dat er een tussen zit die je goed genoeg vindt. Daarom houd je het liever bij de parfum die je cadeau hebt gekregen, of het luchtje dat je op het vliegveld kocht uit verveling. Maar weet je zeker dat je eerste indruk daarop gebaseerd moet zijn?

Wij geloven dat jij beter verdient. Wij geloven dat je parfum een verlengde is van wie je bent en dat het representeert waar jij voor staat. Het vinden van de parfum die bij jou past zou een makkelijke en ongecompliceerde ervaring moeten zijn. Daarom hebben wij onszelf toegewijd om gasten zoals jij en onszelf te helpen bij het vinden van een parfum van hoge kwaliteit die echt bij je past. 

Dus vergeet die vervelende winkelmedewerkster. Tijd voor een online aanpak met algoritmes. Welkom in 2020 en Welcome to the House. We hebben een algoritme ontwikkeld dat jouw parfum op maat voor je samenstelt zodat jij niet meer zoals elke willekeurige gast hoeft te ruiken. Het enige wat jij moet doen is de Quiz beantwoorden met vragen over je lifestyle, persoonlijkheid en smaak. Dan zorgen wij ervoor dat jij de juiste indruk achter kunt laten.